OOHCLEAN

Over oohclean

100% ecologisch en kwalitatief reinigingsbedrijf 

Oohclean gebruikt een methode die het gebruik van reinigingsmiddelen elimineert.

Oohclean positioneert zich als een eco-verantwoordelijk schoonmaakbedrijf. Een echte revolutie in deze sector. We gebruiken speciale Raypath-sponzen die de ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen en het gebruik van reinigingsmiddelen elimineren. Ze reinigen en ontvetten oppervlakken grondig. En als gevolg daarvan vermijden ze verspilling en houden ze de kosten laag. Zo is tijdens een carwash met onze methode het waterverbruik beperkt tot 20L tegenover 200L gemiddeld voor een conventionele methode.

Ecologie, efficiëntie, economie, Oohclean vermindert zijn knowhow in deze sector. Het bedrijf is dus actief in het schoonmaken van scholen, kantoren, officiële gebouwen, restaurants, privéwoningen en zelfs golfclubs. Zonder natuurlijk de carwash voor bedrijven te vergeten. Met steeds dezelfde filosofie als een visitekaartje.

Door het gebruik van reinigingsmiddelen te elimineren, vermijden we dat er chemicaliën in het riool worden gegoten of dat er overbodige, moeilijk te recyclen verpakkingen worden opgehoopt. Tegelijkertijd is deze methode niet schadelijk voor de gezondheid omdat er geen giftige stoffen worden gebruikt.

Oohclean biedt zelfs kleine schoonmaakkits aan om golfers in staat te stellen hun golfclubs na een wedstrijd op een milieuvriendelijke manier schoon te maken.